LOGO.jpg

BLOG

Search
  • Carns Toni

VARIETATS D'HAMBURGUESES

Updated: Dec 10, 2020

Benvinguts de nou amants del bon menjar! Ja ha passat una setmana de la darrera publicació i com no podia faltar, tornem de nou per parlar-vos sobre un dels productes estrella; l’hamburguesa. Us parlarem sobre la gran varietat d’elaboracions d’hamburgueses que oferim a Carns Toni i els complements ideals per fer-ne d’aquest plat, una exquisida degustació.Dividirem la secció en diferents tipus d’animals pels quals s’elaboren aquestes hamburgueses.


Vedella

Les nostres hamburgueses de vedella estan fetes amb carn del coll, falda i espatlla d’aquesta, triant i polint les peces i separant la grassa que puguin tenir per tal de treure’n la millor qualitat possible.

Dit això, tenim diferents tipus d’hamburgueses de vedella amb els seus respectius complements per donar un nou gust als nostres consumidors i que puguin gaudir de l’exclusivitat.

Aquestes són les hamburgueses de vedella:

- Hamburguesa de vedella

- Hamburguesa de vedella amb ceba

- Hamburguesa de vedella amb formatge

- Hamburguesa de vedella amb bacon i formatge

- Hamburguesa de vedella amb all i julivert


Com podeu veure, la nostra varietat d’hamburgueses d’aquest tipus és molt elevada per tal de donar el nostre client la possibilitat que pugui degustar la vedella amb un estil completament diferent dels que estem acostumats.Pollastre

Aquest tipus d’hamburgueses estan fetes amb la carn de les cuixes i pits dels pollastres que desossem a Carns Toni i afegint-hi un toc diferenciador i de qualitat com és la Cansalada de porc de pagès, per tal que la carn quedi més lligada a l’hora de l’elaboració.

- Hamburguesa de pollastre

- Hamburguesa de pollastre amb formatge


A més a més, tenim un altre tipus d’hamburguesa de pollastre que molta gent ens demana habitualment a la nostra botiga. És un dels productes més venuts i és que es tracte d’una hamburguesa elaborada exclusivament aquí: Hamburguesa de pollastre amb espinacs.


Aquest producte està fet amb la carn de pollastre barrejada amb espinacs fregits similar a la catalana. A simple vista el color és totalment contrari al que estem acostumats i és per això que té tant d’èxit. Elimina el tradicional color vermell per afegir-s’hi un color més verdós provocat precisament per aquesta planta.Vaca

Aquest tipus d’animal es sol utilitzar poc per a l’elaboració d’hamburguesa a la nostra botiga i és pel fet que el considerem un producte per ocasions especials.

Aquesta hamburguesa està elaborada únicament amb filet de pobre de vaca i sal.

Com a dada a tenir en compte, podem dir que quan la mida de la vaca assoleix els 200 grams, estem parlant que el resultat final de l’elaboració acostuma a ser el d’una hamburguesa molt bona per degustar.


Conill

Aquest tipus d’hamburgueses de conill també estan presents a la nostra botiga. Però en aquest cas l’elaboració no és pròpia de nosaltres. En tenim disponibles dues classes

- Hamburguesa de conill

- Hamburguesa de conill amb cebaArrebossades

Com bé podeu veure també utilitzem la tècnica d’arrebossar per cobrir les nostres hamburgueses i donar-li un gust diferent. Aquestes hamburgueses de pilota solen ser de vedella tot i no haver-les afegit a la secció prèvia.

Només en tenim un tipus d’hamburgueses arrebossades i bàsicament són amb el complement d’all i julivert.Acompanyament de les hamburgueses

Per últim parlarem sobre quins creiem que són els millors acompanyaments per fer de l’hamburguesa una millor degustació.

- Patates Fregides: Són l’acompanyament per excel·lència. Ajuntar aquests dos productes (juntament amb el pa) es tracta d’un estil que s’utilitza molt a Amèrica del Nord. I és que l’explosió de sabor que li acaba donant és per llepar-se’n els dits.

- Pa d’hamburguesa: És un complement molt freqüent a la nostra societat i a la vegada molt pràctic.

- Salses: Les salses són complements molt habituals quan es parla de carn. Saber crear o utilitzar una bona salsa pot potenciar el gust únic de l’hamburguesa. Salsa de formatges, mostassa, al pebre, maionesa, entre d’altres.

- Saltejats: Recórrer als saltejats per a l’acompanyament de l’hamburguesa no deixa de ser una gran opció. Senzilla de fer, barata en cost i que acaba aportant la varietat de gustos que busques.

- Crema de ceps: El cep és un dels bolets més consumits a Catalunya. El seu sabor subtil i gens estrident el fa ideal per acompanyar plats de carn com l’hamburguesa. També podem fer utilitzar ceba i nata.


Això és tot! Esperem que hagueu conegut amb més profunditat els diferents tipus d’animals que utilitzem per a l’elaboració de les nostres hamburgueses i com ho fem. Això és tot i ens veiem a la pròxima setmana amb un nou post.


26 views0 comments

Recent Posts

See All