LOGO.jpg

BLOG

Search
  • Carns Toni

SI ENCARA NO CONEIXES EL #PORCDUROC ÉS QUE ENCARA NO SAPS EL QUE ÉS BO!

Hola a tots i a totes, amants del bon menjar! Avui ens centrarem en l’explicació de què és el porc Duroc, què el diferencia de la resta de porcs blancs i quins són alguns dels plats que es poden fer amb aquest tipus de porc.

Creieu-nos quan us diem que quan el tasteu ja no hi haurà marxa enrere!El porc Duroc és un una raça porcina originada amb l’encreuament de la raça Jersey Red -de Nova Jersey- i l’antiga Duroc -de Nova York. Es va introduir a Espanya durant els anys seixanta i, avui dia, s’ha convertit en una de les carns més sofisticades i valorades de la nostra terra.

Què el distingeix de la resta de porcs blancs?

· El seu color. El Porc Duroc es reconeix i distingeix per oferir un color vermell més intens.

· La seva qualitat. Sabem que és un producte d’alta qualitat perquè durant la seva cocció no deixen aigua.

· El seu gust. El secret del seu bon gust es deu a l’alt índex d’infiltració de greix intramuscular, motiu pel qual marca la diferència entre les altres carns de porc, però també perquè són criats en espais més grans i mengen més pinso.

· La seva textura. Destaca també per la seva textura: tendra i sucosa.

A Carns Toni, igual que amb la resta de productes, procurem oferir als nostres clients la carn de més qualitat. És per això que el nostre porc Duroc prové de l’empresa de producció porcina Batallé l’Únic, distingida i reconeguda amb diversos premis Porc d’Or a la millor granja d’Espanya. A més, entre els milions de porcs que es crien a Catalunya, hi ha una minoria que té la Q de qualitat que otroga la Generalitat, són els porcs Duroc.

RECEPTA DE LLOM DUROC A LA SAL -Per 4 persones

Ingredients.

· 1kg de cinta de llom de porc Duroc (1 peça)

· 2kg de sal marina grossa (és recomanable utilitzar el doble de quantitat de sal que de carn)

· Herbes aromàtiques al gustProcediment.

1. Preescalfar el forn a 200º

2. Posar una capa de salt d’un dit de gruix a una safata i col·locar-hi la cinta de llom a sobre.

3. Posar la sal restant a un bol i barrejar-la amb les herbes aromàtiques que s’escullin. Afegir una mica d’aigua perquè quedi humit i, d’aquesta manera, s’adhereixi millor a la carn.

4. Cobrir completament la carn amb la sal.

5. Introduïr-ho al forn durant 30-45 minuts. Dependrà del forn i se sabrà que està cuita quan la sal s’esquerdi pels laterals i se separi totalment de la carn.

6. Un cop la carn estigui tèbia, tallar-la a rodanxes fines.

Això és tot per avui! Si us heu quedat amb ganes de més, és tan senzill com acostar-vos a Carns Toni i comprar la peça que més us agradi... O provar-les totes!

I no oblideu que des de Carns Toni volem conèixer les receptes que feu a casa, que de ben segur que són per llepar-s’hi els dits! Pengeu el resultat a Instagram etiquetant a @carnstoni, que és un plaer veure els plats que elaboreu a partir dels nostres productes.

Com ja veieu, deixar-vos mimar el paladar per Carns Toni és molt senzill... Fins la setmana que ve!!


15 views0 comments

Recent Posts

See All