LOGO.jpg

BLOG

Search
 • Carns Toni

ETS UN #MEATLOVER? NO ET PERDIS LES SEGÜENTS RECOMANACIONS!

Updated: Dec 10, 2020


Hola a tots i a totes, amants del bon menjar! Esteu cansats de les típiques peces de carn? Voleu provar nous talls, elaboracions i presentacions? És cert que l’entrecot, les costelles de xai o el llom han sigut i seguiran sent tendències carnívores durant tot l’any però perquè no acabar el 2020 amb incorporacions magnífiques als nostres àpats?


El primer producte que us proposem és el magret d’ànec, una carn molt peculiar però alhora no gaire habitual en el nostre dia a dia. El magret d’ànec fa referència a la part del pit, la qual presenta moltes característiques de la carn vermella. Es tracta d’una peça gourmet que, a part d’aportar-nos un sabor exquisit al nostre paladar, enriqueix el nostre organisme, ja que és una de les carns d’au més saludables que hi ha:

 • Rica en zinc, fòsfor i ferro; ajuda a reforçar el sistema immunitari i reparar les cèl·lules del cos.

 • Baixa en greixos; contribueix a mantenir el nivell de colesterol baix.

 • Té un percentatge de proteïnes molt elevat; conté tots els aminoàcids que necessitem en la nostra dieta.

 • Aporta moltes vitamines essencials pel nostre cos, com la A, B, C, D i E.Continuem amb el costelló de porc; tot i que el porc és una de les carns més consumides al món, el costelló, no és una de les peces amb més notorietat en els nostres àpats. Com se sol dir “del porc, tot s’aprofita” i que millor manera de demostrar-ho que parlant dels magnífics beneficis d’aquesta carn:

 • És considerada carn blanca perquè, en comparació de la vermella, conté menys ferro, és de més fàcil digestió conté menys greixos saturats.

 • Rica en vitamina B1 i en àcids grassos insaturats, encara que la quantitat de greix depèn de l’espècie, la raça, sexe, edat, tall de carns, entre d’altres.

 • El costelló es considera una peça de qualitat, ja que no forma part dels elements gelatinosos del porc (com podrien ser les orelles o el morro).

 • És una excel·lent font de proteïnes fonamentals pel nostre organisme.I per acabar, però no per això menys import, la llata de vedella. Aquesta peça no podia faltar, ja que és una carn típica durant la temporada de tardor; sobretot si es cuina amb bolets! Doncs bé, la llata és una de les parts més melosa de la vedella, aquesta aporta al nostre organisme els diferents nutrients que el cos necessita. A continuació, us mostrarem alguns dels beneficis que aquesta magnifica carns ens aporta:

 • La vedella es caracteritza per ser una carn magra amb un gran poder nutricional, la qual aporta un alt contingut de proteïnes de gran qualitat.

 • Durant la infantesa, és una de les primeres carns que es pot començar a consumir (amb 6 o 7 mesos).

 • Aporta un gran contingut de ferro, potassi, magnesi, calci i zinc.

 • És una carn ideal per als esportistes, ja que és rica en vitamina B12 i juga un paper essencial en la creació de glòbuls vermells.I fins aquí el bloc setmanal! Des de Carns Toni us animem a tastar les noves peces que us hem presentat avui i que poseu en pràctica el vostre esperit culinari, que sens dubte segur que és espectacular! Si seguiu les nostres propostes, no oblideu penjar el resultat a Instagram o Pinterest i etiquetar-nos -@carnstoni- per poder gaudir dels meravellosos plats que us mimaran el paladar!


27 views0 comments

Recent Posts

See All