LOGO.jpg

BLOG

Search
  • Carns Toni

BENVINGUDES I BENVINGUTS!

Updated: Nov 6, 2020

Hola!

Som un grup de 9 estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat de Girona que juntament amb Carns Toni hem engegat un projecte per tal de potenciar la seva presència en els mitjans digitals.

Així donem, donem per començada la nostra aventura al Blog!Principalment la pàgina web anomenada Carns Toni, utilitzarà els colors negre i platejat que són els colors de la botiga i del seu logotip. En segon lloc l’estil de la web és molt minimalista, no busca carregar la vista ni inserir una quantitat desmesurada d’elements que puguin confondre l’usuari.


Bàsicament aquesta pàgina web pot dividir-se en unes 5 parts de contingut: la història, els productes i serveis que ofereix, l’equip que gestiona el negoci, un apartat del blog més general i un últim que s’enfoca en contactar amb el mateix equip de la carnisseria. Tots aquests 5 apartats i cada títol, emmarcat en unes esferes de color plata amb les quals mitjançant el cursor del nostre ordinador o dispositiu hi podrem accedir.


A l’apartat d’història hi veurem un text on hi ha redactat l’origen de la carnisseria com a botiga i el rerefons d’aquesta, i com els treballadors i l’equip que actualment s’hi desenvolupa van arribar a aquest local.


Quant a productes i serveis, com bé diu el títol principalment s’hi emmarca tota la informació dirigida als clients sobre tota la gamma completa i assortiments de tots els productes que podem trobar en aquest establiment, ja sigui carn, productes elaborats com formatges i altres més. D’altra banda també s’informa sobre alguns serveis com entregues o recollir comandes que el local ofereix per a garantir una major comoditat als compradors o possibles interessats a adquirir-ne els productes.


L’apartat de l’equip descriu bàsicament superficialment i amb el nom, tots i cada un dels membres de l’equip que treballa a la carnisseria dia a dia i les seves diverses funcions que desenvolupen en aquest escenari. Amb fotos de tots i cada un amb l’uniforme i vestimenta típica de l’ofici i del local.


L’apartat del blog bàsicament mostra amb un punt de vista general l’estructura i continguts que aquest conté, fent així més fàcil la cerca dels elements o dubtes que puguem tenir.

Així doncs, en aquest apartat del blog, ens centrarem en les receptes amb productes de la botiga, parlar sobre l’origen i procedència dels nostres productes, com també sobre qui són els nostres proveïdors, d’on són, quins productes ens porten, el temps que portem treballant amb ells… entre altres coses.


L’últim apartat i no menys important, es tracta de l’element de contacte amb l’equip de la carnisseria, qualsevol dubte o pregunta que hi hagi, pot ser consultada i resposta aquí, així d’aquesta manera es realitza un contacte molt més proper i humà entre client i l’equip del local.

Quant al disseny de la web cal ressaltar que s’utilitzaran fotos de capçalera o al fons de tot de la pàgina de productes carnis o altres productes de Carns Toni ben estilitzats i presentats per a donar la imatge directa del que venem i que el client vagi directe al gra, que li entrin ganes de demanar-nos el que realment vulgui i sense complicacions.58 views0 comments

Recent Posts

See All